Wednesday 3 April 2013

Eksi Artı Belgeseli / Eksi Artı Documentary

Dünyanın 4 ayrı kıtasında gerçekleşen, bir hafta süren ve 250 km mesafe koşulan 4 ayrı ultra maratonuna katılan Alper Dalkılıç, Atakama, Gobi, Sahra ve Antarktika çöl maratonlarını başarı ile tamamlayarak; 4 çöl maratonunun aynı takvim yılı içinde bitirilmesi ile kazanılan ve bugüne kadar dünyada sadece 29 kişinin sahip olduğu, Grand Slam ünvanını alan ilk Türk oldu. Bu maratonlar sırasında çektiği görüntüleri "Eksi Artı" ismiyle belgeselleştiren Dalkılıç, koşularını TEMA yararına gerçekleştirmiştir.

Bu maraton macerasını anlatan Eksi Artı, 27 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 19:00’da Ankara Barosu Eğitim Merkezi Konferans Salonunda izlenebilir.

Alper Dalkılıç'ın websitesi

Nasıl Giderim

Adres: Ihlamur Sok. No: 1 Kızılay


Alper Dalkılıç ran 4 ultra marathons in 4 deserts on 4 continents in a week and became the first Turkish to won a grand slam title. His experiences in Atakama, Gobi, Sahara and Antarctica deserts are documented in Artı Eksi which can be seen free of charge on 27 April 2013. The documentary will be screened at Ankara Barosu Eğitim Merkezi Konferans Salonu (Conference Hall of Ankara Bar Training Centre) at 7 p.m.

Alper Dalkılıç's website

Address:  Ihlamur Sok. No: 1 Kızılay

No comments:

Post a Comment