Wednesday 10 April 2013

Uyuşmazlık Çözümünde Müzakere ve Arabuluculuk Eğitimi / Training on Conflict Resolution, Negotiation and Mediation

Son başvuru tarihi: 10 Nisan  / Deadline: April 10th


Uluslararası Genç Liderler Akademisi-UGLA, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Sabancı Üniversitesi Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü Programı ile ortaklaşa "Uyuşmazlık Çözümü: Müzakere ve Arabuluculuk" eğitimi düzenliyor. 1-6 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek eğitimin amacı; yerel gençlik liderlerini kendi topluluklarında uyuşmazlık durumlarını çözebilmeleri ve arabuluculuk yapabilmeleri için desteklemek ve kapasitelerini geliştirmek.

15 - 29 yaş arası, İngilizce bilen sivil toplum gönüllülerine yönelik eğitimde konaklama, ulaşım ve yemek giderleri organizasyon tarafından karşılanacaktır. 


The international training programme of IYLA, "Conflict Resolution: Negotiation and Mediation" will take place on 1-6 May 2013 in Istanbul. The training will be conducted based on the experience and knowledge of experts and trainers from Habitat Center for Development and Governance and Sabancı University (SU) Conflict Analysis and Resolution Program (CAR). The main aim of this programme is to develop the capacity of local youth leaders and to support them to actively contribute to their own communities in conflict resolution: mediation
Travel costs, accommodation, and meals will be provided and paid for by the IYLA.



No comments:

Post a Comment